Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları 2017 Zirvesi



Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları 2017 Zirvesi

Merhaba. İnsan Kaynakları meslek olarak stabil kalınmayı kabul etmeyen ve sürekli yenilik, dinamik ve değişim gerektiren bir meslektir. Bu tür kendini sürekli yenilemek içinde olabildiğince fazla etkinlik, panel, söyleşi, eğitim ve zirveye katılım göstermek gerekmektedir. İstanbul İK Pınarı için bir kaynak olduğundan neredeyse her hafta bir etkinlik haberi gelmektedir.

Bu ay ki takvimde gerçekleşecek olan en önemli İK Etkinliği Boğaziçi Üniversitesinde yapılacaktır. Boğaziçi Üniversitesinin artık gelenekselleşmiş hale gelen ‘’Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları Zirvesi 17’’ 23 Mart Perşembe günü Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşecektir. Etkinlikle ilgili söyleyebileceğim tek şey fırsatınız varsa bu zirveye katılmanızdır. Sosyal medya üzerinden neredeyse her gün mesaj kutuma düşen ‘’İK olmak için ne yapmalıyız?’’ sorusuna vereceğim en etkili cevap bu tarz etkinliklere katılarak olabildiğince fazla network sağlamanızdır. Etkinliğin içeriğini ve konuşmacıları incelediğimizde ne denli faydalı bir zirve olacağı aşikardır.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker,
QNB Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp,
L'Oréal İK Direktörü Canan Karacan,
Ford Otosan İK Direktörü Nursel Ölmez Ateş,
Kariyer.net CEO’su Fatih Uysal,
Vodafone İK Direktörü Pınar Kalay,
Hürriyet İnsan Kaynakları Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Tuğba Köseoğlu Okçu,
QNB Finansbank İnsan Kaynakları Planlama ve Strateji Müdürü Burcu Çetin,
DeFacto CFO’su Önder Şenol,
Zenger Folkman Group başkanı Joseph Folkman katılım gösterecektir.

Özellikle yaşı genç ve bu mesleğe hevesli arkadaşlara tavsiyem bu zirveye katılmak için ekstra ortam yaratmalarıdır.

Boğaziçi Üniversitesine’de bu güzel zirveyi yarattığı için teşekkürler. Program hakkında detaylı bilgileri http://2017.ikzirve.com/#about adresinden öğrenebilirsiniz.

Saygılarımla,
iKMania



0 comments: