PERYÖN - 14. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi



PERYÖN - 14. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi


Merhaba. Yüksek Lisansta 3. döneme girip artık bitirme teziyle uğraştığım için yazınsal faaliyetleri blog yerine tez yazmaya aktarmak durumunda kalıyorum.  Bu, İK'sız geçen uzun bir aranın ardından geri dönme yazısını PERYÖN'ün 19 - 20 Ekim tarihjinde DEÜ Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği ''Gelecek Geldi'' konseptine sahip 14. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi üzerine olması ayrı bir güzellik oldu. 


Her sene birbirinden değerli, İK çatısı altında yer alan konuk, konuşmacı ve katılımcılarla beraber  çok önemli bir etkinliğe katkı sağlayan PERYÖN bu sene zirveyi 19 ve 20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirecektir. Konuşmacı olarak katılacak birbirinden değerli isimler o gün zirveye geleceklere çok şey katacakken madalyonun diğer tarafı olarak da zirveye ilk kez gelecek olan genç İK’cılar açısından yeni ufuklar açacaktır. 

‘’Gelecek Geldi’’ konseptli zirvede bu sene 2 isim göze çarpmaktadır. İlk olarak açılış gününde saat 10:00 – 11:00 arasında Prof. Dr. İlber Ortaylı ‘’GEÇMİȘTEN GELECEĞE TÜRKİYE’DE İȘ HAYATI’’ konulu bir konuşma yapacaktır.  İlber Ortaylı’dan sonra Peryön G.Marmara Bașkanı BARIŞ GÜL’ÜN moderatörlüğünde Hürriyet Gazetesi İK Direktörü ve İcra Kurulu üyesi  TUBA KÖSEOĞLU OKÇU, Arçelik Pazarlama İK Grup Yöneticisi ÖZLEM SÖKMEN, Ford Otosan İK Direktörü NURSEL ÖLMEZ ATEȘ ‘’Dönüşüme Hazır Mısınız?’’ konseptiyle söyleşi yapacaklardır.
 


Zirvenin 1. Gününde;

SAP İK Direktörü HANDE GENÇ,
Denizbank İK ve Deniz Akademi Gnl Mdr. Yrd YAVUZ ELKİN,
Oyak Renault İK Direktörü TOLGA GÖRGÜLÜ,
Psikolog  Prof. Dr. ACAR BALTAȘ,
Petkim A.Ș. İK Gnl. Md. Yrd. LEVENT KOCAGÜL  gibi değerli isimler yer alacaktır.

Zirvenin 2. Gününde ise Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans hocası 
Yrd. Doç. Dr Sayın TAMER KEÇECİOĞLU ‘’DRONE İNSAN KAYNAKLARI’’ konu başlıklı bir konuşma yapacaktır.

Her sene ve senede 1 defa çok değerli isimlerin katıldığı PERYÖN Ege İnsan Yönetimi Zirvesi bu senede dolu dolu geçeceğe benzemektedir. Etkinliğe kayıt yaptırmayan özellikle genç İK’cılar http://www.egeinsanyonetimizirvesi.org/ adresinden hem program akışına bakabilir hem de zirveye kayıt yaptırabilirler.

Yaşasın İK.

Saygılarımla,
iKMania




0 comments: