Yeni Bir Başlangıç



Yeni Bir Başlangıç - İnsan Kaynakları ve Koçluk

Merhaba.

Odağında insan olan her türlü mesleği sevmişimdir. İşte bu yüzden İK’cı oldum ve sektörde yaklaşık 3 seneye yakın deneyim yaptım. Ege Üniversitesinde İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisansı bitirdikten sonra da yeni bir atılım yaparak bu sefer Profesyonel Koçluk Eğitimi aldım.

Her zaman için İnsan Kaynakları mesleğinin Koçluk mesleğiyle dirsek temasında olması gerektiğini düşündüm ve bu konuda ömür boyu sürecek yolculuğun ilk adımını atarak House Of Human’da ICF (International Coach Federation – Uluslararası Koçluk Federayonu) onaylı 63 saatlik Profesyonel Koçluk Eğitimi aldım ve bu alanda Profesyonel Koç olarak İzmir’de çalışmalarıma başladım.

Koçluk alanında benim beslenip yeşereceğim ve en verimli meyve vereceğim topraklar olarak da ”Kariyer Koçluğu” , ”Yaşam Koçluğu” ve ”İnsan Kaynakları Mentorluğu” alanlarını belirledim ve bu alanlarda profesyonel hizmet vermeye başladım. Hedef kitlem ise meyvelerimle hayatlarında fark yaratacağım insanlar olmaktadır.

Aktif ve öncelikli olarak İnsan Kaynakları unvan ve mesleğimin yanında kariyerime yeni bir pencere açarak ‘’Profesyonel Koç’’ unvanını da ekledim.

İnsan Kaynakları şapkamın yanında artık koçluk şapkamı da taktım ve önceden ‘’iKMania’’ olarak başladığım serüvene artık ‘’iKMania – Koçluk, Mentorluk ve İK’’ olarak devam etme kararı aldım.

Sende;

Profesyonel koçluk hakkında detay istiyorsan buraya,

Profesyonel koçluk hizmetinin ne gibi faydaları olduğunu öğrenmek istiyorsan buraya ,

Hem zaman hem maddi kaynaklarınızı en iyi şekilde kullanarak doğru koç nasıl seçilir öğrenmek istiyorsan buraya ,

Koçluk aldığım kişiye nasıl güveneceğini ve bu işin bir standardı olup olmadığını öğrenmek ve ICF etik kodlarını incelemek için buraya ,

Almak istediğim hizmet Kariyer Koçluğu diyorsan buraya,

Kariyerimle ilgili konulardan ziyade özel hayatımda engelleri aşmak için  koçluk almak istiyorum diyorsan buraya ,

Hedefsiz kaldım ve kendime hayaller belirlemek istiyorum diyorsan buraya ,

İnsan Kaynakları Uzmanı olmak ve bu alanda çalışmak için Mentorluk hizmeti almak istiyorsan eğer buraya tıklayabilirsin.

Ya da koçlukla ilgili bilgi veya hizmet almak için direkt anilguclu@hotmail.com adresinden benimle iletişime geçebilirsin.

Saygılarımla,
Anıl GÜÇLÜ - İnsan Kaynakları Uzmanı / Eğitmen / Profesyonel Koç



3 yorum:

  1. Oncelikle blogunuzu severek takip ediyorum. Insan kaynaklarini ilgilendiren tum surecleri detayli ve basit bir dille anlatiyorsunuz.ben de yeni bi blog actim nomameik.blogspot.com fikir ve dusunceleriniz icin yardimlarinizi rica ederi

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Seve seve yardımcı olmak isterim tabi ki.

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    linklere ulaşamıyorum

    YanıtlaSil