Amir Değerlendirme Formu



Amir Değerlendirme Formu


Merhaba. Günümüzde işletmeler bir ağacın dalları gibi olup en kökünden yaprağına kadar birbirine bağlı olmalıdır. İnsan Kaynakları Departmanlığında çalışanlarda işletmelerin çimentosu gibi olmalıdır ve bir denge unsurudur. En tepe yönetimden işçisine kadar performans yönetiminde gerekli olan maksimum özeni ve adaleti göstermelidir. 
İşçiler için performans değerlendirme kolay ama idari kadro için bunu nasıl sağlayacağız diye düşünüyorsanız cevabı ‘’Amir Değerlendirme Formu’’ içerisinde saklıdır. Bu amir değerlendirme formunu 360 Derece Performans Değerlendirmenin bir ayağı şeklinde düşünebilirsiniz. Bunun yanında, son derece ihtimal dahilinde olup yaşadığınız turnover’ların bir kısmı amirlerin çalışanlarına karşı tutumundan kaynaklı olabilir ve bu formu kullanarak bu tarz istem dışı uygulamalarında önüne geçebilirsiniz. 

Tıpkı çalışan memnuniyet anketinde olduğu gibi şunun altını önemle çizeyim. Çalışanların bu ankete cevap verirken hiçbir şekilde isim-soyisim yazmaları ve hatta kimliklerini deşifre edecek herhangi bir işaret bile ankete koymamaları gerekir ki hem amirler açısından hem de işçiler açısından şeffaf ve güvenilir bir sonuç elde edilsin. Çalışanları ankete verecekleri cevapların iş güvencesinde herhangi bir soruna yol açmayacağına güvence verilmesi gerekir ki cevap verirken subjektif ve reel davranabilsinler. Hatta bu tarz bir anketi en tepe yönetimin izni dahilinde bölüm yöneticilerinden gizli bir şekilde direkt işçileri bilgilendirerek gerçekleştirebilirsiniz.

Saygılarımla,
iKMania





Amir Değerlendirme Örnek Form

http://www.dosyaupload.com/4dm



0 comments: